Александър Карагьозов - Дари Време
#композитор и продуцент

Aлександър Карагьозов

дарява 2 часа от времето си

#МАЛКО ЗА МЕН

Александър Карагьозов е композитор, диригент и музикален продуцент, базиран в Лондон. Едва на 21 години е избран за асистент-диригент на Йордан Камджалов, а на 22 години е назначен за мениджър на Genesis Orchestra и музикален директор на иновативния вокален ансамбъл на фондация „Й. Камджалов“. На 23 години работи с австралийската певица и композитор Лиса Джерард, която, впечатлена от музиката му, я изпраща на композитора Ханс Цимер, с когото Александър се запознава лично същата година.

Пише музиката за редица филми и дирижира състави в страната и чужбина като асистент на Й. Камджалов. Продуцира CD-то “Етюди на бъдещето”. Пише музика и за българския филм “Ханът и империята”. През 2021 г. е приет да посещава интензивни курсове по пиано в The Juilliard School, а по-късно е приет и в The American Academy of Dramatic Arts.

През 2022г. работи върху албум с Лиса Джерард с възможна колаборация със студиото на Ханс Цимер RC Productions. Създава собствена фондация и оркестър.

"With the right attitude and the right people, nothing is impossible"

#Композитор
#Диригент
#Визионер
#ТИПОЛОГИЯ

Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life.

#ЛЮБИМИ КНИГИ

Алекс е много неща. Зад себе си има десетки престижни титли, постижения и образования. Той отдавна е минал границата на “успял човек”, но тези неща не блестят толкова силно пред истинската същност на Алекс. Тази същност е една изключително чиста доброта комбинирана с висок интелект. Рядко се срещат хора като него – много рядко.

Нека има повече от неговата порода в България.

Робърт

Чакаме нещо умно

#КОМУНИКАЦИЯ

Свържи се с мен

Чрез тази форма можете да се свържете директно с мен при въпроси за някои от услугите, които предлагам.

Всеки дарител на време предлага определен брой часове на месец. Стопански дейности извън този времеви диапазон се заплащат към човека предоставящ услугата.