Антъни Тошев - Дари Време
#приключенец

Антъни Тошев

Дарява 8 часа от времето си

#МАЛКО ЗА МЕН

Антъни е творческа личност с разнообразни интереси и опит, придобити от всички щури занимания, в които прекарва времето си. Обожава да работи с уникални хора, интересни проекти и намиране на възможности за усъвършенстване. През 2016г навлиза в света на неформалното обучение, а по-късно открива програма Еразъм+ и се включва в организацията и воденето на различни тренинги и младежки обмени. Междувременно се включва в организацията и на всякакви артистични и/или благотворителни фестивали и по-малки събития. 

В началото на 2024г създава Креатосфера – младежка организация с цел развитие на житейски умения чрез изкуство и учене през целия живот.

"Замени оплакването с Благодарности".

#ТИПОЛОГИЯ

Follow the path of the unsafe, independent thinker. Expose your ideas to the dangers of controversy.

#ЛЮБИМИ КНИГИ

Точно както аксолотът маневрира в различни среди, елегантно преминавайки от суша към вода, в Axolotl.bg нашият изключителен екип се ориентира умело в тънкостите на творческите проекти, безпроблемно съчетавайки професионализъм, дружелюбие и нотка непринуден чар, за да осигури несравними резултати . С дълбоко разбиране на творческия процес, ние прецизно оформяме суровите идеи в осезаеми и реалистични проекти, като гарантираме, че всяка стъпка от пътуването ви към успеха е опростена, което ви позволява да се съсредоточите върху това, което наистина има значение – вдъхване на живот на вашата творческа визия.

"We don't believe in competition. We believe in collaboration"

"Себеразвитие чрез творчество"

Креатосфера е организация с нестопанска цел, посветена на извършването на общественополезни дейности, насочени към подпомагане на развитието и образованието чрез трансформиращата сила на изкуството. Нашата мисия е да предоставяме на обществото възможности за придобиване на основни житейски умения на различни форми на изкуство като театър, кино, музика, писане и движение като инструменти за обучение и саморазвитие.
#КОМУНИКАЦИЯ

Свържи се с мен

Чрез тази форма можете да се свържете директно с мен при въпроси за някои от услугите, които предлагам.

Всеки дарител на време предлага определен брой часове на месец. Стопански дейности извън този времеви диапазон се заплащат към човека предоставящ услугата.