Дари Време - Дари Време
#ДАРИТЕЛИ НА ВРЕМЕ

Нека дарим време заедно

Създадохме “Дари време” с идеята всеки желаещ да може да дари времето си, за да бъде в помощ на хора в неравностойно положение.

Дарител на време може да бъде всеки. Някои от нас предоставят услуги, други преподават лекции, а трети помагат според нуждите. Всеки има експертиза, която може да използва в помощ на хората в социално изключване.


Фондация ,,Дари Време“ е структурирана с идеята вие да дарите от времето си, а 100% от генерираните ресурси се използват за целите на фондацията при пълна прозрачност.

Подкрепяме различни каузи, но едно от главните неща, към които сме фокусирани в момента, е подобряването на качеството на живот на хора в нужда чрез предоставянето на всички наши услуги с 90% намаление.

#ДАРИТЕЛИ НА ВРЕМЕ

Какво е да си дарител на време?

Всеки може да бъде дарител на време. Независимо дали сте коминочистач, лектор, маркетолог, консултант, електротехник, рехабилитатор и много други неща. Нямате ангажименти, заключени в договор. Нашата цел е хората да помагат от сърце, а не защото трябва. Важно е да спазваме тези 6 неща:

1

Да се придържаме към професионализма във времето, прекарано във връзка с фондацията

2

Да се отнасяме с уважение, търпение и разбиране към хората, свързани с фондацията

3

Да се отнасяме с честност във всеки аспект от дейностите, които извършваме

4

Да сме изрядни в документацията към фондацията и към други правителствени органи

5

Споразумението между дарителите и фондацията е валидно за една година и при желание може да се поднови

6

Да спазваме уговорените срокове при изпълнение на дейност

Видове дарители на време

МАРИЯ - ПСИХОТЕРАПЕВТ

Всеки месец Мария дарява 6 часа от времето си. Понякога има месеци, при които при нея не отиват социални или регулярни клиенти. Съответно Мария превежда 0.00 лв и няма ангажимент.

НИКОЛАЙ - ЕЛЕКТРОТЕХНИК

Николай дарява 12 часа от времето си на месец. Николай извършва 6 часа работа на стойност 6х50.00 лв = 300.00 лв и 6 часа работа за социален клиент на стойност 6х50.00 лв с 90% намаление (или 30.00 лв). Николай дарява сумата от 300.00 лв + 30.00 лв. = 330.00 лв.

ИВАН - ПСИХОТЕРАПЕВТ

Всеки месец Иван дарява 4 часа от времето си. През последния месец при него отиват само социални клиенти. В случай на часова ставка от 50.00 лв - Иван превежда 10%х4x50.00лв = 20.00 лв на фондацията като дарение в края на месеца.

ИВЕЛИНА - "МЕНИДЖЪР ПРОЕКТИ"

Ивелина се занимава с управление на проекти в софтуерна фирма и няма възможност да дарява от време си. В нейния случай всеки месец тя дарява 100лв към сметката на фондацията.

#РЕГИСТРАЦИЯ

Присъедини се към нас

1

Регистрирай се

Разкажи ни малко повече за себе си чрез нашата регистрационна форма.

2

Преглед на кандидатурата

Ще прегледаме кандидатурата ти, след което ще ти дадем обратна връзка.

3

Среща на живо

Ще се срещнем, за да ти разкажем малко повече за Фондацията и за следващите стъпки.

4

Качване на профил

Ще създадем твоя профил с предлаганите от теб услуги в сайта, за да могат хората да се свързват с теб.

#ПРОЕКТИ

На кого помагаме

В България има изключително много хора, които попадат в категория социално изключване. Много от тях нямат достатъчно средства, за да живеят пълноценен живот или пък им липсват необходимите знания, за да се издигнат в своята кариера. Ние се стремим да променим това и чрез платформа на Дари Време да улесним и подобрим живота на хората около нас.

#ОБЩНОСТ

Дарители на време

Те са опората на фондацията. Чрез тях ние можем да предоставим широк набор от необходими услуги на хора в нужда.