Денислава Колева - Дари Време
#Химик

Денислава Колева

Дарява 2 часа от времето си

#МАЛКО ЗА МЕН

Казвам се Денислава и се занимавам с наука, като основното нещо, с което се занимавам е да представям науката на децата по интересен и много вълнуващ начин. 

Идеята за “Хлапета Експериментатори” се зароди преди 4 години. През това време сме вдъхновили много деца продължавайки да ги учудваме колко забавна и интересна може да бъде науката. Науката не е страшна стига да бъде представена по правилен начин. 

"В живота няма лесно, трябва да си избереш твоето трудно"

#ТИПОЛОГИЯ

Follow the path of the unsafe, independent thinker. Expose your ideas to the dangers of controversy.

#ЛЮБИМИ КНИГИ

Забавлението в нашите научни програми идва  от вълнуващите експерименти, които децата могат да изпълнят сами или с приятели. Те имат възможност да видят явления, които не се случват всеки ден, да правят химически реакции, да изследват физически закони и да създават неща, които изглеждат точно като магия. Това ще ги развълнува и вдъхнови да искат да научат още.

Ще изградим основа от научни знания и интереси, които да подготвят децата за по-напреднали научни изследвания и активности. Желаем да развием тяхната любознателност, критично мислене, решаване на проблеми и сътрудничество помежду си, които са важни умения за тяхното бъдеще.

"Ние вдъхновяваме следващото поколение учени!"

Ако трябва да обясним науката с няколко думи, това ще са „Какво ще стане ако…?“
Нека заедно разберем!

#КОМУНИКАЦИЯ

Свържи се с мен

Чрез тази форма можете да се свържете директно с мен при въпроси за някои от услугите, които предлагам.

Всеки дарител на време предлага определен брой часове на месец. Стопански дейности извън този времеви диапазон се заплащат към човека предоставящ услугата.