Деница Димитрова - Психолог в "Дари Време" - 100% Кауза
#ПСИХОЛОГ

Деница Димитрова

#МАЛКО ЗА МЕН

Деница Димитрова е с бакалавър когнитивни науки(приложна лингвистика) а сега следва магистратура ,,Здравна Психология‘‘ в Софийския университет. Деница открива призванието си като консултант и решава да се реализира в сферата на психологията, когато започвам магистърската си програма и започва работа по пациентски програми с направление психиатрия и заболявания на централната нервна система.

В момента професионалния опит на Деница включва извънболнично консултиране на пациенти в ремисия след престой в болнични заведения и извънболнични психологични консултации. Нашият екип е щастлив да сподели, че Деница е част от екипа ни и е сред първите хора, които се включват във Фондация “Дари Време” именно дарявайки част от времето си в полза на нуждаещи се хора.

Във фондация ,,Дари Време” Деница е човекът, който ще предостави платените си услуги, включващи психологично консултиране като 100% от приходите ще бъдат използвани за безвъзмездна помощ на хора в нужда.

“Когато изброяваме какво ни е нужно, за да бъдем щастливи, често забравяме да добавим себе си”

#ОБЩНОСТ

Дарители на време

#КОМУНИКАЦИЯ

Свържи се с мен

Чрез тази форма можете да се свържете директно с мен при въпроси за някои от услугите, които предлагам.

Всеки дарител на време предлага определен брой часове на месец. Стопански дейности извън този времеви диапазон се заплащат към човека предоставящ услугата.