Експерт – дигитален маркетинг - Дари Време

Експерт – дигитален маркетинг

Всяка стъпка, която правим е с идеална цел – наистина да помагаме на хората. С времето разбрахме, че една такава инициатива не е само помощ а и видно не свършваш лист със задачи. В Дари Време те чакат много добри неща и много хора на които можеш да помогнеш, но също така и култура, която е силно фокусирана върху резултати.
"Ако имате желание, дори и да ви липсва опит - това не е проблем. Когато човек прави нещо от сърце - всичко може да се постигне. Тук идеята ни е да градим - това става с желание!"

Фондация “Дари Време” е НПО, което иска да събере хора с големи сърца, които дарявайки времето си да помагат на хора в нужда. Една от целите ни е да изградим платформа, която да предоставя нужни услуги на хора в социално изключване на 90% намаление. Нашата цел е да им предоставим достъп до тези услуги.

Във фондацията търсим талантлив Експерт дигитален маркетинг за да ни помогне да
да представим на България нашата платформа и да помогнем на повече хора в нужда Ако искате да използвате вашите умения и опит, за да допринесете за благотворителни цели и да подобрите обществото, това е вашата възможност.

Позицията:

Ролята на Експерт дигитален маркетинг включва следните отговорности:

  • Управление на социалните мрежи (Facebook, Instagram, LinkedIn, Tik Tok) и Google
  • Създаване и менажиране на рекламни кампании
  • Анализ на постигнатите резулати
  • Разработка на общата стратегия на фондацията

Човека, който ще се захване с тази задача ще разглежда цялостната стратегия на фондацията, която ще бъде съгласувана с разнообразните ни цели.

Ако сте готови да се присъедините към нашия екип и да допринесете за по-добро общество, моля, изпратете вашето CV и портфолио. Срокът за кандидатстване е до 30.11.2023.

Фондация “Дари Време” приветства разнообразието и насърчава кандидати от всички общности да кандидатстват.

#КОМУНИКАЦИЯ

Кандидатствай тук

В случай, че искате да ни изпратите допълнителна информация, можете да ни пишете на мейл или в социалните мрежи.

Имейл
hello@darivreme.com
Телефон
+359 883 444 515
Пишете ни в социалните мрежи​