Георги Малчев - Посланик на фондация Дари Време
Георги Малчев - посланик
#предприемач

Георги Малчев

Дарява 2 часа от времето си

#МАЛКО ЗА МЕН

Имам вече над 25 години опит – бизнес и маркетинг 🙂 Бил съм журналист, управленски консултант, директор дирекция в Министерството на икономиката, член на съвета на директорите на големи холдингови компании, оперативен директор, директор бизнес развитие и още много други лидерски, бизнес и маркетинг роли. Но преди всичко смятам, че от мен зависи да бъда промяната. И светът да е такъв, какъвто бих искал 🙂

В момента съм управляващ съдружник в агенцията за интегриран дигитален маркетинг xplora.bg – една сбъдната мечта.

Вече 7 години:
изградихме репутация, че постигаме резултати и скалираме 📈 маркетинга на клиентите ни. И повечето ни нови клиенти са от препоръка. Активно работим и извън страната на база на добрите практики, които създаваме в България
вече сме над 70 superHUMANS в екипа, и то без да броим тези, които са в майчинство 👶 заслужихме 5-то място в класацията на Капитал на дигиталните агенции (и то с оборотите ни от 2017 година) години наред сме Google Premier Partner, т.е. сред топ агенциите в света в Google екосистемата на база на екип. умения и постигнати резултати 🏆

"Едно е да го искаш, друго – да го можеш, а трето и четвърто – да го направиш."

#Ментор
#Предприемач
#Лектор
#Преподавател
#Родител

Xplora е маркетинг и дигитална агенция, фокусирана в осигуряването на впечатляваща възвращаемост на инвестицията от дигиталния маркетинг за своите клиенти в България и по света.
Изградихме репутацията, че правим клиентите си успешни в постигането на бизнес и маркетинг целите им.
Изпълняваме и наша отговорност е да създаваме и споделяме добри практики, които развиват сферата на дигиталния маркетинг в България.

Определяме, достигаме, ангажираме и развиваме лоялност с важните за вас аудитории

"Всеки жест е от огромно значение"

Беше есента на 2016 година. Всяка година учениците на “Интелект” получаваха подаръци за Коледа. Тази година, обаче, щяха да направят нещо различно. С общи усилия и с огромна радост, децата на “Интелект” направиха подаръци и картички за деца в домове.

Толкова сълзи от щастие имаше тази Коледа, че беше повече от ясно, че няма как да спрем до тук. Ето защо в следващата година разгърнахме инициативата. Към нас се присъединиха дигитална агенция “Xplora” и “Netpeak”, както и много наши приятели.

Основатели на инициативата са Георги Малчев и Ваня Ананиева. А колко много герои има в тази история… Тук са не само екипите на Xplora и Intellect. В “Предай нататък” до момента има над 1500 човека, взели дейно участие.

Големи и малки компании подкрепиха с дарения домовете, училища организираха работилници в подкрепа на инициативата, стотици хора надписваха лично картички за всеки един човек в домовете.

#КОМУНИКАЦИЯ

Свържи се с мен

Чрез тази форма можете да се свържете директно с мен при въпроси за някои от услугите, които предлагам.

Всеки дарител на време предлага определен брой часове на месец. Стопански дейности извън този времеви диапазон се заплащат към човека предоставящ услугата.