Глори Веселинова - Маркетолог в "Дари Време" - 100% Кауза
#МАРКЕТОЛОГ

Глори Веселинова

#МАЛКО ЗА МЕН

Глори е енергична и уравновесена личност, готова да се труди здраво за целите си и за всичко, което си науми. Обича да се разхожда в природата, по-специфично до някой водопад, и мечтае да пътува колкото се може повече, като мечтана дестинация е един от най-известните и красиви водопади в Швейцария – Staubbach Falls.

Част е от Дари Време, защото припознава себе си в каузата да помага на хора и семейства в нужда и чрез времето си да бъде полезна на обществото и нуждаещите се.

"Don't use your energy to worry. Use your energy to love, trust, believe, grow and heal."

" Само най-силните души могат да минат през най-тежките изпитания"

#ТИПОЛОГИЯ

"All that is gold does not glitter; not all those who wander are lost; the old that is strong does not wither; deep roots are not reached by the frost."

#ЛЮБИМИ КНИГИ
WE.creatives помага на малки и големи бизнеси. От млади предприемачи, до утвърдени имена, клиентите разпознават у тях партньор, който е загрижен за техния бизнес. Услугите, в които специализира агенцията са създаването на качествено визуално съдържание за социалните мрежи, фото и видеозаснемане и E-mail Marketing.

"От млади предприемачи, до утвърдени имена, нашите клиенти разпознават в нас партньор, който е загрижен за техния бизнес."​

#ЕКИП

Нашия екип

#КОМУНИКАЦИЯ

Свържете се с мен

Чрез тази форма можете да се свържете с директно с мен. Същото можете да направите и чрез някоя от предлаганите от мен услуги.