Електроуслуги за „Хоспис Милосърдие” - 100% Кауза

Електроуслуги за „Хоспис Милосърдие”

В тази история ще ви разкажем за Зоя Паприкова – дъщеря на Донка Паприкова (Българската майка Тереза), внучка на генерал Стефан Паприков (водеща фигура в обявяването на независимостта на България) и племенница на Владимир Димитров Майстора. Това е една жена, изпълнена с доброта и сила да помага. 

Хората помагат по различни причини. Някои от тях изкупуват карма, други го правят защото ги кара да се чустват добре, а трети го правят защото това е призванието им. Зоя дава повече, отколкото има – с лекота.

"Вас ако ви нямаше - сами нямаше да можем да се оправим"

Зоя се свърза се с нас чрез приятелите ни от Един процент промяна. Когато отидохме в нейния хоспис, намерихме едно много подредено и чисто място. Място, в което много хора са преживяли последните си моменти в добри условия, грижа и любов.

В „Хоспис Милосърдие”, ние поправихме няколко контакта, сменихме крушките им с енергоспестяващи, обезопасихме няколко стърчащи кабела и заместихме архаичните болнични лампи съв свежи решения (можете да ги видите на снимките долу).

Не е нужно да ви казваме, че ние вече сме фенове както на Зоя, така и на пространството, което е съградила с толкова усърдие. Също така с удоволствие се агнажирахме като нейни лични хора за всичко, което би им потрябвало в бъдещ момент.

Освен всичко това, Зоя ни прати нейни близки приятели Снежи и Любо на нашето обучение “Моите финанси“.

Днес Зоя продължава да помага на хора в нужда, като използва хосписа да даде подслон за няколко дни за хора от провинцията, които идват за медицински процедури в София.