Яворов – Зоя Паприкова – Дари Време

Яворов – Зоя Паприкова

Да започнем със Зоя Паприкова. Като дъщеря на Донка Паприкова (Българската майка Тереза),  и внучка на генерал Стефан Паприков (водеща фигура в обявяването на независимостта на България) и племенница на Владимир Димитров Майстора – това е една жена, която е изпълнена с доброта и сила да помага. Хората помагат по различни причини, някои от тях изкупуват карма, други го правят защото ги кара да се чустват добре, а трети го правят защото това е призванието им. Зоя дава повече от колкото има – с лекота.

"Вас ако ви нямаше - сами нямаше да можем да се оправим"

Когато отидохме в нейния хоспис намерихме едно много подредено и чисто място.Място, в което много хора са преживяли последните си моменти в добри условия, грижа и любов.

В „Хоспис Милосърдие”, ние поправихме няколко контакта, сменихме крушките им с енергоспестяващи и заместихме архаичните болнични лампи съв свежи решения (можете да ги видите на снимките долу).

Не е нужно да ви казваме, че ние вече сме и фенове :). Също така с удоволствие се агнажирахме като нейни лични хора за всичко, което би им потрябвало в бъдещ момент.