Ива Семенкова: Адвокат и дарител в "Дари Време" - 100% Кауза
#адвокат

Ива Семенкова

Дарява 4 часа от времето си

#МАЛКО ЗА МЕН

Пътят ми към правото започна от желанието ми да бъда в помощ на хората. Да трупам знания, които да служат не само на мен, но и на другите, ми звучеше като най-интересното и удовлетворяващо работно ежедневие. За мое щастие, не се разочаровах. Обичам работата си и смисъла, който ми дава. Не предполагах, че правото е толкова необятно. Изненадата обаче беше приятна, защото отвори безброй врати пред мен. И освен че успях да стартирам собствена компания, да се запозная с прекрасни хора, очите ми се отвориха и към нови хобита и интереси.

Най-добрият начин за мен да разпусна е да се грижа за 20-те саксии с растения вкъщи, да бъда сред природата и да спортувам. Обичам да чета, да слушам аудио книги и подкасти. И ако търсиш сбит преразказ на казаното дотук: Аз съм Ива, адвокат, със собствена практика. Притежавам голяма любов към природата, растенията и животните. Смисълът за мен е да помагам на хората и да трупам нови знания постоянно.

"Животът е като карането на колело - ако искаш да запазиш равновесие, трябва непрекъснато да се движиш напред"

#ТИПОЛОГИЯ

When the whole world is silent, even one voice becomes powerful.

#ЛЮБИМИ КНИГИ

Създадохме QuestionMarks, мотивирани от желанието да помагаме на бизнеса със закрилата на интелектуалната собственост. Всяка добра идея се нуждае от солидна правна защита, затова се стараем да направим процеса по регистрация на марки и дизайни лесен, приятен и лишен от бюрокрация. Преди регистрацията възникват редица въпроси. Можем да ти дадем нужните отговори, защото се стремим към:

Правните компании трябва да бъдат твой партньор, а не тежест.

Вярваме, че интелектуалната собственост е съчетание от право, творчество и иновация.

#МОИТЕ ХОБИТА

Какво обичам?

Място за цветята на Ива 🙂 (с имена)

#КОМУНИКАЦИЯ

Свържи се с мен

Чрез тази форма можете да се свържете директно с мен при въпроси за някои от услугите, които предлагам.

Всеки дарител на време предлага определен брой часове на месец. Стопански дейности извън този времеви диапазон се заплащат към човека предоставящ услугата.