Иван Пеев - Дарител на Време
#Дизайнер

Иван Пеев

Дарява 4 часа от времето си

#МАЛКО ЗА МЕН

Казвам се Иван Пеев и съм на 22 години. Идвам от града под седемте тепета – красивия Пловдив. Мога да кажа за себе си, че обичам да се предизвиквам и да пробвам нови неща. Преди две години открих нова моя страст – бягането. Освен бягането, имам и собствен YouTube канал, където споделям интересни видеа на разнообразни теми. Започнах го, защото по този начин исках да изразявам креативността си и да споделям своите преживявания с по-широка аудитория. С времето каналът ми набра популярност и сега имам значителен брой последователи, които се интересуват от съдържанието, което създавам.

Началното и основното ми образование преминаха в Средно училище “Любен Каравелов”. Най-яркият ми спомен оттам е как се влюбих в българския фолклор. Традициите и културата на нашата страна ме плениха и вдъхновиха интереса ми към историята и народните обичаи. Продължих образованието си в Националната Търговска гимназия със специалност Икономическа информатика. Там научих много за информационните технологии, така и за програмирането и работата с бази данни. Този период от живота ми беше изпълнен с много предизвикателства и успехи, които ме подготвиха за следващата стъпка в академичния ми път. В момента следвам Информатика в Пловдивския университет. Тук разширявам знанията си в областта на компютърните науки. В свободното си време изкарах цялостната криейтив програма на СофтУни, която ми помогна да се развия като графичен дизайнер.

Имам опит като стажант в дигиталното списание We Matter, в което отговарях за направата на множество интересни и впечатляващи визуализации.

„Ето моята тайна. Много е проста: истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.“- “Малкият принц”

#ТИПОЛОГИЯ

Encourage, lift, and strengthen one another. For the positive energy spread to one will be felt by us all.

#ЛЮБИМИ КНИГИ
#КОМУНИКАЦИЯ

Свържи се с мен

Чрез тази форма можете да се свържете директно с мен при въпроси за някои от услугите, които предлагам.

Всеки дарител на време предлага определен брой часове на месец. Стопански дейности извън този времеви диапазон се заплащат към човека предоставящ услугата.