Кирил Будинов – Дари Време
#ВИДЕО МОНТАЖИСТ

Кирил Будинов

#МАЛКО ЗА МЕН

 

Всеки ден се оказвам в търсене. Всеки ден научавам нещо ново. Всеки ден осъзнавам, че нищо не знам. Аз съм човек, който много обича да изпитва предела на физическите си възможности. Ако нещо ми е трудно самата идея за него не ме привлича, трябва  от мисълта за това предизвикателство да ме облее студена пот, да е страшно, да се мотивирам и да започна да планирам. Да бъде невъзможно. 

Малко за мен: 
Като малък не знаех какъв искам да бъда. Сигърно съм казвал космонавт или пожарникар. Завършвайки специализирано училище и академия по кулинария дълго време си мислех, че това е моето призвание. 

Шест години по-късно, ужасно много часове на крак, работейки в няколко държави по света, тази мисъл започна лека-полека да избледнява и да се замества от нещо съвсем различно, което ме накара да напусна сигурността на работата си, и както биха казали родителите ми “Да преследвам дивото”.  

Рисуването със светлина се оказа нещо много интригуващо и към което съм много привлечен. Беше рисково и страшно в началото, но това ме накара да харесвам фотографията и видеографията още повече.

“Пътуването от хиляди мили започва с една стъпка” 

#ТИПОЛОГИЯ

“You are not entitled to your opinion. You are entitled to your informed opinion. No one is entitled to be ignorant.”

#ЛЮБИМИ КНИГИ
#МОИТЕ УСЛУГИ

Кирил дарява

0

часа

WE
Creatives
.EU
Вашето онлайн присъствие има значение!
От млади предприемачи, до утвърдени имена, нашите клиенти разпознават в нас партньор, който е загрижен за техния бизнес.
#ОБЩНОСТ

Дарители на време

#КОМУНИКАЦИЯ

Свържи се с мен

Чрез тази форма можете да се свържете директно с мен при въпроси за някои от услугите, които предлагам.

Всеки дарител на време предлага определен брой часове на месец. Стопански дейности извън този времеви диапазон се заплащат към човека предоставящ услугата.