Мариана Пенчева - Психолог в "Дари Време" - 100% Кауза
#ПСИХОЛОГ

Мариана Пенчева

#МАЛКО ЗА МЕН
Казвам се Мариана Пенчева от Велико Търново. Философ, юрист и психолог по образование, учител по призвание. Ментор съм, педагогически съветник, художествен ръководител на театрална и танцова група, самодеец. Разработвам проекти, свързани с развитието на образованието и подобряване на училищната среда. Водя тренинги за деца, родители, учители. Моето хоби е творческото писане. В последните 14 години се занимавам активно с доброволчество, като посвещавам времето си за развитието деца и младежи в неравностойно положение. Вярвам, че всички деца в България заслужават равен шанс и също, че всеки един от нас може да промени света и да го направи по- добро място зс живеене. Вярвам още, че времето е най – ценният ни ресурс и най- големият подарък, който можем да направим за някого.

" Понякога с търпение и разум, с даване на добър пример, съм печелил нещо повече от една битка - превръщал съм противника си в свой приятел." -

"Със ситно сито приятелство не се прави. При хората отивайте с едри сита и широки сърца." -

#ТИПОЛОГИЯ

It doesn’t interest me what you do for a living. I want to know what you ache for – and if you dare to dream of meeting your heart’s longing.

#ЛЮБИМИ КНИГИ

Какво да кажа за Мариана? Тя е учител, ментор, философ, психолог и родител. Тя един от тези хора, които са нетипична комбинация от страхотни неща. Тя е строга, но в нея няма капка злоба, тя приема неща, които повечето хора биха отказали по ред причини, като лична мисия, но не мисия, в изтъркания смисъл на думата - а мисия, която отнема години търпение, отдаденост и любов. Мариана в истинската си дълбочина, в най-дълбоката част на сърцето си е доброта. Чиста доброта. За мен тя е примерът, който всички трябва да следваме!

#ОБЩНОСТ

Дарители на време

#КОМУНИКАЦИЯ

Свържете се с мен

Всеки дарител на време предлага определен брой часове на месец. Всяка стопанска дейност извън този времеви диапазон се заплаща човека предоставящ услугата.