#СОФТУЕРЕН ИНЖИНЕР

Мартин Доневски

Дарява 20 часа от времето си

#Посланик на фондация "Дари Време"

#МАЛКО ЗА МЕН
От малък съм мечтател, вдъхновен, някой ден да съм изобретател. Дълго време исках да “спася света”, но бързо разбрах, че е нужно първо да се обърна навътре. Търсих и търсих, вярвах и бях лъган, само за да намеря истината вътре в мен, тук и сега. Винаги съм бил най-щастлив когато се чувствам че играя. Било то игри, спорт или пък на бизнеси, титли, професии и решаване на сложни проблеми. Годините в корпоративния свят, 2-та ми стартъпа и безкрайния шум в морето от информация достъпна под формата на книги, курсове, гурута и “ментални модели за успеха”, ме доведе до това да изгубя блясъка на живота, детската радост от играта … сблъсках се с “истинския живот”. Поживях малко в този свят, беше скука. Гоних постижения, пари, титли, бях загубил творческия път. Сега – помъдрял, отново играя. Забавлявам се с това което обичам – технологиите, търсенето на разбиране за “Реалността” (правилата на играта) и това да съм в служба на всеки на когото мога да помогна с примера си.

"There is no such thing as "work-life balance" - it is all life. The balance has to be within you."

#ТИПОЛОГИЯ

"It doesn’t interest me what you do for a living. I want to know what you ache for – and if you dare to dream of meeting your heart’s longing"

#ЛЮБИМИ КНИГИ
#КОМУНИКАЦИЯ

Свържете се с мен

Всеки дарител на време предлага определен брой часове на месец. Всяка стопанска дейност извън този времеви диапазон се заплаща човека предоставящ услугата.