#КОПИРАЙТЪР

Никол Обретенова

Дарява 4 часа от времето си

#МАЛКО ЗА МЕН

Занимавам се професионално с писане, но когато трябва да представя себе си с определен брой думи се колебая кое е най-важното и на какво да наблегна. Затова ще се фокусирам върху уменията и квалификацията си. 

Винаги съм обичала езиците, литературата и писането. Аз съм от хората, които просто виждат грешките в един текст, без да ги търсят 🙂 Учих славянска филология, след това се насочих към дигиталния маркетинг. Професията ми е и моята страст, затова върша работата си с желание и много старание. Създавам различно текстово съдържание и се занимавам с рекламата и маркетинг дейността в компанията, в която работя. Харесва ми разнообразието и динамиката на работата. Имам интереси и в областта на психологията, личностното развитие и самоанализа, емоционалната интелигентност и човешките взаимоотношения.

"Любовта е единственото смислено обяснение на човешкия живот"

#ТИПОЛОГИЯ

"It doesn’t interest me what you do for a living. I want to know what you ache for – and if you dare to dream of meeting your heart’s longing."

#ЛЮБИМИ КНИГИ
#ОБЩНОСТ

Дарители на време

#КОМУНИКАЦИЯ

Свържете се с мен

Всеки дарител на време предлага определен брой часове на месец. Всяка стопанска дейност извън този времеви диапазон се заплаща човека предоставящ услугата.