Skip to main content

"Аз...заради радиото"

Звънна ни един много любезен господин и ни разпита за услугите, които предлагаме. Спомена ни, че има неработещи контакти. След няколко дни посетихме обекта и спряхме тока, за да поправим контактите, след пускането на тока от време на време мигаше крушката в коридора. Попитахме това колко често се случва – отговорът беше „от време на време“.

Разглобихме таблото, което е съществувало преди Ърнест Ръдфорд да публикува експериментите си за модела на атома и установихме, че старите кабели в таблото дават на късо – нещо, което е задължителна предпоставка за пожар.

Няколко дни по-късно се върнахме на обекта и обезопасихме старите кабели, след което положихме ново табло с клеми. През това време минахме през теми като политика, икономика, държавна сигурност и малко физика за цвят.

Валери просто искаше радиото му да работи, но с голям късмет успяхме да предотвратим и вероятност за късо съединение. Животът наистина предоставя интересни взаимодействия.

[lvca_heading]

Времетраене на обекта

Обекта отне около 6 часа, тъй като имаше непредвидени проблеми с електрическата инсталация, които бяха решени.

Каква беше цената на извършената услуга?

Този обект се квалифицира за социална услуга. Приехме сумата от 20лв.

Как мога да помогна?

Можете да помогнете по няколко различни начина. Моля посетете секцията направи дарение или дари време за повече информация.

Как да помогнем

Дарете средства

Направете дарение към банковата сметка на фоднацията.

Дарете време

Използвайте експертизата си за да подпомогнете фондацията.

Дарете техника

Ние поправяме и даряваме много видове техника на хора в нужда.