“Моите финанси” – полагане на основи

“Моите финанси” е едно от обученията, които Робърт Желязков предлага като услуга в Дари Време. Целта на обучението е да въведе присъстващите в света на финансовата грамотност и да положи основите за начални в стъпки в личните финанси.

След известно време организация успяхме да проведем обучението “Моите финанси” за първи път. Робърт имаше възможността да предаде знанията си на 15 души – без генерално да ги обърка. Обучението се проведе в две части – бюджетиране и лични финанси. Поговорихме си за видове спестявания, инфлация, парите във времето, същинската стойност на парите ни, книги, инвестиционни инструменти и много други неща.

"Повече от половината хора в лекциите бяха социални клиенти на Дари Време"

Много се радваме, че чрез обучението успяхме да предадем познания на хора, които трудно биха имали възможност да платят пълната цена за такъв тип обучения. Това остава един от стълбовете на фондацията – да дадем достъп до необходими услуги и курсове на всички, които имат нужда и интерес към тях.

Яна

"Благодаря на Робърт Желязков и екипа на фондация "Дари Време" за старанието, труда и личното време, които са отделили, за да се случи курсът "Моите финанси". И за вниманието, разбирането и търпението, така че да бъдат преодолени нашите ограничения. С 90% отстъпка от цената, лекцията стана достъпна за мен и успях да науча нови и полезни знания в приятна обстановка, със страхотна група и много добър лектор."