Обучение - "Моите финанси" - Дари Време

Обучение – “Моите финанси”

След известно време организация, най-накрая успяхме да случим обучението “Моите финанси”. Робърт имаше възможността да предаде знанията си на 15 човека – без генерално да ги обърка. Обучението беше в две части – бюджетиране (основата на личните финанси) и лични финанси. Поговорихме за видове спестявания, инфлация, парите във времето, същинската стойност на парите ни, книги, инвестиционни инструменти и много други неща.

"Повече от половината хора в лекциите използваха над 90% намаление за обучението"

Много се радваме, че успяхме да предадем познания на хора, които трудно биха имали възможност да платят пълната цена за обученията от 149лв. Това остава един от стълбовете на фондацията – да дадем достъп до тези услуги на всички, които имат интерес към тях.

Яна

"Благодаря на Робърт Желязков и екипа на фондация "Дари Време" за старанието, труда и личното време, което са отделили, за да се случи курсът "Моите финанси". И за вниманието, разбирането и търпението, така че да бъдат преодолени нашите ограничения. С 90% отстъпка от цената, лекцията стана достъпна за мен и успях да науча нови и полезни знания в приятна обстановка, със страхотна група и много добър лектор."