Електрическа инсталация и окабеляване при Митко - 100% Кауза

Електрическа инсталация и окабеляване при Митко

Понякога се случва така, че хората не могат да повярват, че концепция, подобна на Дари Време, наистина съществува. Нашата цел е да ги убедим, че това наистина е така.

През един слънчев ден с нас се свърза Димитър – “Митака”. Имаше нужда да използва услугите на фондацията за изграждане на електрическа инсталация. След като договорихме условията, започнахме работа. В рамките на няколко месеца буквално “се изкъртихме” от пробиване на канал в стария панелен апартамент. Поставихме пълното окабеляване в апартамента и монтирахме ново табло. Преминахме през 4 шила и една машина. Толкова прах не бяхме събирали досега.

"Ще ви препоръчвам навсякъде"

Митака беше изключително доволен и настояваше да ни препоръчва на много места, за което ние сме благодарни, но смятаме, че ще ни трябва поне малко заслужена почивка преди следващия обект.

Тъй като работата беше извършена безвъзмездно, главно от Николай Дяков, Митака не можеше да проумее как някой би се трепал с месеци, за да сложи пари във фондация, но когато опознаете Николай ще разберете, че за него това не е изключението – а правилото.
Освен уговорената сума, Митака подари на Николай крипто портфейл, който “може в един момент да се окаже пенсията му”.