Петър Нефтелимов - Маркетолог в "Дари Време" - 100% Кауза
#МАРКЕТОЛОГ

Петър Нефтелимов

#Посланик на фондация "Дари Време"

Biotechnologist, MBA
Master of Biobusiness
Forbes 30 under 30
Darik 40 under 40

#МАЛКО ЗА МЕН

Петър Нефтелимов е бакалавър по биотехнологии и има две магистратури – по ,,Биобизнес и биопредприемачество‘‘ и по ,,Бизнес администрация – Управление и предприемачество‘‘. Още докато е студент по биотехнологии, по време на лекциите по растителни биотехнологии вижда възможност за стартиране на бизнес от тяхната междинна работа и така със свои колеги създава биотехнологичния стартъп ,,Цвете в епруветка‘‘, който през декември стана финалист в конкурса ,,Иновативно предприятие на годината“ 2022, категория ,,Новостартирало иновативно предприятие“, с което получава правото да използва марката ,,Високи постижения в иновациите“ на Фондация ,,Приложни изследвания и комуникации“. Стартъпът се бори срещу букетите от рязан цвят, които оказват отрицателно влияние върху природата заради площите за отглеждане, голямото количество вода и въглеродните емисии от транспорт и логистика по въздух. Петър е от първите автори в Uspelite.bg.

През лятото на 2018 година заедно с него, колеги от медията и Balkans Everywhere са изминали 300 километра по поречието на река Дунав, от Силистра до Никопол, за 5 дни със специално колело, пригодено за хора с увреждания, защото самият Петър е с церебрална парализа. Година по-късно се създаде филма ,,Евровело за Всеки‘‘, който разказваше за 5-дневното преживяване за велопохода. Филмът достигна до много хора, които се включиха в каузата.

Зимата на 2021 година издаде дебютната си книга “Успехът в българския ген” с издателство “Библиотека България” за 49 успели българи в страната и чужбина. Книгата се предаде за няколко месеца, а 20% от приходите ѝ дари за позитивната журналистика у нас. През февруари 2023 ще излезе втори тираж на книгата. Петър е част от екипа на Jamba.bg. В края на 2018 г. в кампанията на JAMBA – Career for all се включва посланик заедно с предприемача и експерт онлайн медии, Жюстин Томс, като са били на постери в метростанциите на София. Освен това е основател на медията за практическите съвети за бизнеса Neftelimov.com, която през 2021 година спечели 2-ро място на публиката за ,,Медия на годината‘‘. Тепърва стартира агенция за предприемачество Zero Start. Ментор и лектор е в различни формати.

През 2022 година е част от селекциите на Forbes Bulgaria ,,30 под 30‘‘ и на Дарик радио ,,40 до 40‘‘ за успели българи, а през 2023 година бе избран за №1 в категория ,,Бизнес, икономика и/ли предприемачество‘‘ и сред 10-те най-изявени млади личности на България за 2023 на JCI Bulgaria.

“Преживяванията са най-добрата и дългосрочна инвестиция!”

#ТИПОЛОГИЯ

It doesn’t interest me what you do for a living. I want to know what you ache for – and if you dare to dream of meeting your heart’s longing.

#ЛЮБИМИ КНИГИ
Цветята в епруветка са иновативно решение за декорация, създаващо приятна атмосфера за дома, за заведения и хотели, както и за празнични събития. Разбира се и за допълващ подарък, както и е подходящ за самостоятелен подарък.
#ЕКИП

Нашия екип

#КОМУНИКАЦИЯ

Свържете се с мен

Всеки дарител на време предлага определен брой часове на месец. Всяка стопанска дейност извън този времеви диапазон се заплаща човека предоставящ услугата.