#ПОМАГАЙ С НАС

Всеки има право на подкрепа

Избрахме червеношийката за символ на фондация ,,Дари Време“ поради няколко причини. Това красиво създание се смята за знак за щастие, надежда и ново начало. Представлява късмет, растеж и удовлетворение. От части това са нещата, които ние искаме да дадем на хората, които имат по-малко от нас.

Ние сме група хора, която вижда голям дисбаланс в България. За тази цел основахме фондация ,,Дари Време“ – място, където всеки може да дари времето си и да помогне на човек в нужда.

garden-birds-robin-erithacus-rubecula-wild-1024x683-1

Червеношийката - "robin erithacus rubecula"

#ЗАЕДНО

Заедно можем повече

#ФИНАНСОВА ПОДКРЕПА

Дарете средства

За да гарантираме качеството и устойчивостта на фондацията се нуждаем от поддръжници. Хора, които даряват средства, експертиза, вещи, умения, време и много други неща, които биха могли да помогнат на хората в нужда.
“Фондация Дари Време”
ЕИК 206477261
Банка ДСК
IBAN: BG08STSA93000027923627

100% от средствата се използват, за да продължим да помагаме на хора в нужда. Ние поставяме прозрачността на преден план. За повече информация, можете да разгледате годишните ни отчети или всеки обект по отделно.

Фондация "Дари Време"

Сума
#РЕЗУЛТАТИ

Успехите, които празнуваме

Имахме щастието да се свържем с прекрасни хора и организации, които ни помогнаха да подобрим качеството на живот на над 90 души в рамките на последните 2 години. Вярваме, че дори и с малки стъпки се движим към промяната, която искаме да видим в България.

140+

хора на които сме помогнали

16

завършени проекти

38

дарители на време