Велина Савова - Йога инструктор в "Дари Време" - 100% Кауза
#Йога инструктур

Велина Савова

Дарява 4 часа от времето си

#МАЛКО ЗА МЕН

Открих йога напълно случайно. Дори бих казала, че по-скоро тя намери мен. Бях постигнала определени дългосрочни цели и обратно на очакванията си не чувствах щастие или удовлетворение. След като тръгнах по пътя на йога, осъзнах, че дълго време съм се грижила само за някои части на живота – образование и кариера.

Всяко ново начало е трудно и аз не можех да се похваля нито с търпение, нито с особена гъвкавост или сила. Но пък съм инат от малка. Спомням си искрената радост в очите на моя учител, когато за първи път направих гарван (bakasana). Това ме учуди тъй като много рядко се среща човек, който искрено се радва на успехите на другите и иска да сподели знанията си без да очаква нещо в замяна. Имено тогава реших, че искам да предам наученото. За мен йога е начин за постигане на баланс. Между материалното и духовното. Между женското и мъжкото. Между спокойствието и динамиката.

"Йога е пътешествието на себето, през себето, към себето"

#ТИПОЛОГИЯ

Follow the path of the unsafe, independent thinker. Expose your ideas to the dangers of controversy.

#ЛЮБИМИ КНИГИ
Ви очаква в нашето и вашето уютно пространство, където всеки може да намери подходяща практика за себе си. Ние сме колектив, обединен от вярата, че йога е пътят към постигане на повече хармония и засилва връзката на всеки от нас със себе си и заобикалящия ни свят. В стремежа си да помогнем на повече хора да се чувстват добре и балансирани, постигайки духовно и физическо израстване, събираме професионалисти с умения в различни сфери и направления на йога, спорт, медитации и други духовни практики. Инструкторите и терапевтите, които ще срещнете в Aruna Yoga, ще Ви напътстват грижовно с опита и знанията си в различните практики, събития и ритуали.

Посетете нашите практики, за да откриете по-дълбоко познание за себе си и света около вас.

#ОБЩНОСТ

Дарители на време

#КОМУНИКАЦИЯ

Свържи се с мен

Чрез тази форма можете да се свържете директно с мен при въпроси за някои от услугите, които предлагам.

Всеки дарител на време предлага определен брой часове на месец. Стопански дейности извън този времеви диапазон се заплащат към човека предоставящ услугата.