Виктория Иванова - HR Експерт в "Дари Време" - 100% Кауза
#HR Експерт

Виктория Иванова

#МАЛКО ЗА МЕН

Завършила съм международна криминалистика в Ню Йорк, след което 7 години работех за Обединените Нации в сферата на човешките ресурси и финанси.

 

От 2016 г. живея в България и работя в Кока-Кола Хеленик в областта на човешките ресурси. Дейността ми е свързана със създаването на обяви за работа, намирането на качествени кадри, интервюиране, и развитие на човешкия капитал. През годините съм имала възможност да си сътруднича с университети, счетоводни академии и кариерни форуми, което ми е дало незаменим опит.

Виждам, че най-често срещаните проблеми в сферата на човешките ресурси са качеството на резюметата и нивото на подготовка на кандидатите.

Много ми харесва идеята на „Дари Време“ и за това бих искала да даря и споделя опита си в тази насока с надеждата да помогна на колкото се може повече хора.

В свободното си време обичам да тренирам бразилско жиу жицу, да карам хавайски сърф, както и да практикувам скалното катерене. Фен съм и на астрофизиката.

Най-важното нещо в живота ми са двете ми прекрасни деца.

“Животът е като карането на колело - спреш ли, загубваш равновесие”

#ТИПОЛОГИЯ

“Imperfection is beauty, madness is genius and it’s better to be absolutely ridiculous than absolutely boring”

#ЛЮБИМИ КНИГИ
#ОБЩНОСТ

Дарители на време

#КОМУНИКАЦИЯ

Свържете се с мен

Чрез тази форма можете да се свържете директно с мен при въпроси за някои от услугите, които предлагам.

Всеки дарител на време предлага определен брой часове на месец. Всяка стопанска дейност извън този времеви диапазон се заплаща човека предоставящ услугата.