Вилислав Славев - Дари Време
#ПРЕДПРИЕМАЧ

Вилислав Славев

Дарява 4 часа от времето си

#МАЛКО ЗА МЕН

Съосновател съм на стартъпа Unboxd, където удължаваме живота на дрехите, минимизираме лошия отпечатък от бързата мода и разпространяваме идеята за кръгова икономика в модата. Мисълта, че с всяка продажба на вече носена дреха, спестяваме ресурси на природата, ни мотивира да развиваме идеята с все по-голяма страст всеки ден.

Благодарение на лекциите и програмите, споменати по-долу, през последните 11 месеца успях да “запаля” около 20 младежи по предприемачество. С някои от тях комуникирам на седмична база и се старая да им помагам с каквото мога.

Участвам и в други менторски програми, подкрепям сезоните нa AUBG Elevate Accelerator, ABLE Activator, WWF Panda Labs, член съм на обществото на “Тук-там” и активно доброволствам в “Капачки за бъдеще”, а последната Коледа и в “Предай нататък”.

Обичам да чета книги за предприемачество, бизнес, психология, маркетинг, product management, e-commerce и др. Тренирал съм 10 години карате, като в момента съм запален по crossfit, а отскоро започнах и да тичам на средно дълги дистанции.

"Ти си това, на което се правиш, затова внимавай на какво се правиш!"

#ТИПОЛОГИЯ

"When the whole world is silent, even one voice becomes powerful"

#ЛЮБИМИ КНИГИ

Революционизиране на модната индустрия чрез определяне на водещи стандарти за пазаруване втора употреба за нашите бъдещи поколения.

Unboxd е българската платформа за препродажба на дрехи, където всеки в България може да удължи живота на модата, като продава любимите си дрехи онлайн и купува втора употреба от други, подкрепяйки кръговата икономика.

Нашата визия е да се превърнем във водеща платформа за електронна търговия в България, фокусирана върху препродажбата на модни артикули както за мъже, така и за жени, предизвиквайки екологично съзнателно движение за търговия на дребно, което ще намали въздействието на модната индустрия върху околната среда чрез удължаване на живота на облеклото и насърчаване на продължаващото устойчиви практики чрез препродажба и повторно носене.

"Задаваме нови стандарти в пазаруването на дрехи втора употреба за бъдещите поколения!"

#ОБЩНОСТ

Дарители на време

#КОМУНИКАЦИЯ

Свържете се с мен

Всеки дарител на време предлага определен брой часове на месец. Всяка стопанска дейност извън този времеви диапазон се заплаща човека предоставящ услугата.