Вилислав Славев – Дари Време
#ПРЕДПРИЕМАЧ

Вилислав Славев

#МАЛКО ЗА МЕН

Съосновател съм на стартъпа Unboxd, където удължаваме живота на дрехите, минимизираме лошия отпечатък от бързата мода и разпространяваме идеята за кръгова икономика в модата. Мисълта, че с всяка продажба на вече носена дреха, спестяваме ресурси на природата, ни мотивира да развиваме идеята с все по-голяма страст всеки ден.

Благодарение на лекциите и програмите, споменати по-долу, през последните 11 месеца успях да “запаля” около 20 младежи по предприемачество. С някои от тях комуникирам на седмична база и се старая да им помагам с каквото мога.

Участвам и в други менторски програми, подкрепям сезоните нa AUBG Elevate Accelerator, ABLE Activator, WWF Panda Labs, член съм на обществото на “Тук-там” и активно доброволствам в “Капачки за бъдеще”, а последната Коледа и в “Предай нататък”.

Обичам да чета книги за предприемачество, бизнес, психология, маркетинг, product management, e-commerce и др. Тренирал съм 10 години карате, като в момента съм запален по crossfit, а отскоро започнах и да тичам на средно дълги дистанции.

"Ти си това, на което се правиш, затова внимавай на какво се правиш!"

#ТИПОЛОГИЯ

"When the whole world is silent, even one voice becomes powerful"

#ЛЮБИМИ КНИГИ
#МОИТЕ УСЛУГИ

Вили дарява

0

часа

на месец

#ОБЩНОСТ

Дарители на време

#КОМУНИКАЦИЯ

Свържете се с мен

Всеки дарител на време предлага определен брой часове на месец. Всяка стопанска дейност извън този времеви диапазон се заплаща човека предоставящ услугата.