Front-end/Wp Developer – Дари Време

Front-End/WP Developer

Всяка стъпка, която правим е с идеална цел – наистина да помагаме на хората. С времето разбрахме, че една такава инициатива не е само помощ а и видно не свършваш лист със задачи. В Дари Време те чакат много добри неща и много хора на които можеш да помогнеш, но също така и култура, която е силно фокусирана върху резултати.
"Ако имате желание, дори и да ви липсва опит - това не е проблем. Когато човек прави нещо от сърце - всичко може да се постигне. Тук идеята ни е да градим - това става с желание!"

Фондация “Дари Време” е НПО, което иска да събере хора с големи сърца, които дарявайки времето си да помагат на хора в нужда. Една от целите ни е да изградим платформа, която да предоставя нужни услуги на хора в социално изключване на 90% намаление. Нашата цел е да им предоставим достъп до тези услуги.

Във фондацията търсим талантлив Front-End/WP Developer за да ни помогне да разработим платформата до ниво, което ще ни даде възможност да помагаме на повече хора. Ако искате да използвате вашите умения и опит, за да допринесете за благотворителни цели и да подобрите обществото, това е вашата възможност.

Позицията:

Ролята на Front-End/WP Developer включва следните отговорности:

  • Опит с WordPress
  • Знание за различни plugins, чрез които да автоматизираме процесите
    Знание за
  • WooCommerce и Ecommerce
  • Знания за UX / UI

Ние не разбираме от тези неща – за това имаме нужда от човек, който да има тези знания и да иска да е в полза.

Ако сте готови да се присъедините към нашия екип и да допринесете за по-добро общество, моля, изпратете вашето CV и портфолио. Срокът за кандидатстване е до 30.11.2023.

Фондация “Дари Време” приветства разнообразието и насърчава кандидати от всички общности да кандидатстват.

#КОМУНИКАЦИЯ

Кандидатствай тук

В случай, че искате да ни изпратите допълнителна информация, можете да ни пишете на мейл или в социалните мрежи.

Имейл
hello@darivreme.com
Телефон
+359 883 444 515
Пишете ни в социалните мрежи​