#ЕКИП

Кои сме ние?

Ние сме група хора, които вярват, че с общи усилия, дисбаланса, който същестува в България може да бъде подобрен. Всеки един от нас изкарва прехраната си по различен начин, но ние избираме да отделим от времето си за цел, която е по-голяма от нас.

Ние не правим нещата на всяка цена – напротив – вярваме, че това, което е „Дари Време“ трябва да е качествено с поглед към верификация на нещата, които правим. Това ни позволява да положим здрава основа, а създаването на стабилна основа ще ни позволи да помогнем на хиляди хора.

#ЗАЩО

Защо го правим

Забелязахме липсата на прозрачност в неправителствения сектор, както и злоупотреба с даренията на хората. Ние искаме да помагаме именно защото хората имат нужда – а не заради чест и слава.
Има толкова доброта в нашата родина и в същото време има прекалено много болка – защо да си пием кафето безучастно – все едно е работа на някой друг…?
Във времето искаме да съберем хора с подобно мислене, с които да направим България едно по-добро място за всички около нас.
Завършили студенти на програмата "Една стъпка напред"
20230705_151657

#Мисия

Да създадем общност от експерти, подпомагаща качеството на живот на хора в неравностойно положение, чрез професионални услуги с 90% намаление

#Визия

Вярваме в една по-хубава България, в която всеки, който има нужда от помощ, я получава и всеки, който има желание да помага, има тази възможност

#Ценности

Държим на професионализма и етичните стандарти в предоставянето на услуги към хората в неравностойно положение
#ЕКИП

Запознай се с нашия екип​

"ДА НАПРАВИМ СВЕТА ОКОЛО НАС ЕДНО ПО-ДОБРО МЯСТО""

Ние сме точно, като вас! Хора с различна професия, но обединени от една мисия.

#ПРОЗРАЧНОСТ

Защо сме различни

Ние свързваме изобилието на доброто в хората и тяхната експертиза с хората в нужда. Общността на Дари Време събира само и единствено хора, които искат да са в подкрепа на тези, които имат по-малко.
Обновен
#КОМУНИКАЦИЯ

Свържете се с нас

При всякакви въпроси, които имате към нас – моля не се колебайте и ни пишете.

Имейл
hello@darivreme.com
Телефон
+359 883 444 515
Пишете ни в социалните мрежи​