Поправка на компютри и телефони в ДВКИ - Дари Време

Поправка на компютри и телефони в ДВКИ

Персоналът на дома на ветерани на културата и изкуствата са група отдадени хора, които се грижат за уюта и чистотата, но за съжаление боравят с остаряла и неефективна техника, което усложнява работния им процес.

Прекрасната Веси от Един Процент Промяна ни свърза с Галя, която е директор на Дома за ветерани на културата и изкуствата. Отидохме в Захарна фабрика и там ни чакаше Галя. Първото ни впечатление от дома беше нивото на чистота. Сградата е доста остаряла, но с малкото, което имат като възможности, те поддържат дома в много добро състояние. 

Това не се случва само с добро желание. В един момент седят на компютрите и се грижат за административната работа, в следващ момент измиват пода на коридора. Попитахме ги: “Нямате ли човек, който да чисти?” – отговорът беше: “Някои неща си ги покриваме ние”. 

"В дома се усеща една скрита отдаденост"

Както може да се види от снимките, компютрите бяха на поне 20 години. След като изчистихме праха и в двете кутии се откри по едно флопи за дискети от 3.5 инча / 1.44МБ. В наши дни – това е на границата с реликва.

Сменихме двата стари диска с чисто нови преинсталирани SSD дискове, при което компютрите полетяха. Сега можем спокойно да знаем, че още години тези компютри ще могат надеждно да си вършат работата. Докато чакахме инсталацията, ние помогнахме с оптимизирането и нужните настройки на телефоните.

За черешката на тортата Велина от храм „Рождество Христово“ – София беше така любезна да ни предостави много готин лаптоп за Галя. Както може да се видим от снимките – Галя беше много щастлива.

Ние винаги оставяме вратата към нас отворена. След няколко месеца Галя се свърза с нас и ние с радост успяхме да и помогнем да намери изгодна за нея оферта и телефон, тъй като доста често консултантите се фокусират въргу личната си печалба, вместо върху интересите на клиента.

Много се радваме, че имахме възможността да се запознаем с тези прекрасни дами. Повече информация за тях можете да намерите тук.,