Диана Димитрова - Психотерапевт в "Дари Време" - 100% Кауза
#ПСИХОТЕРАПЕВТ

Диана Димитрова

#МАЛКО ЗА МЕН
Казвам се Диана Димитрова и първото ми висше образование е финансист. Работила съм десетки години като счетоводител, одитор, бизнес анализатор и ръководител проекти предимно в банковия сектор. Усещах, че в живота има нещо повече, от това което виждат очите, но не знаех как да го открия.

През 2011 година се запознах с различни духовни практики и този момент нататък за мен се отвори вратата на духовното познание и осъзнах какво е липсвало в живота ми.
 
Обучавала съм се и продължавам да се обучавам във всичко, което докосне душата ми- няколко коучинга, семейни констелации, първична терапия, различни шамански практики и ритуали, енергийни практики.

Работя с клиенти от 2018 година и тази работа ми носи удовлетворение, което търсех години наред преди това, обогатява ме и ми помага да остана в синхрон с Живота. За мен и за клиентите ми срещите ни са споделено вълшебство!

"Отвъд представата за правилно и грешно има място. Ще те чакам там"

#ТИПОЛОГИЯ

“Treat people as if they were what they ought to be and you help them to become what they are capable of being.”

#ЛЮБИМИ КНИГИ
#ОБЩНОСТ

Дарители на време

#КОМУНИКАЦИЯ

Свържете се с мен

Чрез тази форма можете да се свържете директно с мен при въпроси за някои от услугите, които предлагам.

Всеки дарител на време предлага определен брой часове на месец. Всяка стопанска дейност извън този времеви диапазон се заплаща човека предоставящ услугата.